Atölye

2. Otomasyon Akademisi Hakkında

Saygıdeğer okuyucularımız, üyelerimiz ve değerli takipçilerimiz! Geçtiğimiz yıllarda, "Otomasyon Günleri" adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenmiş olan organizasyon yeni yüzüyle ikinci kez "Otomasyon Akademisi" adıyla 28 Kasım 2016 tarihinde sizlerle buluşacak.

Otomasyon Akademisi Nedir?


Sektördeki birçok önemli firma ile onların temsilcilerini, geleceğin mühendisleriyle buluşturan eski Otomasyon Günleri, bu yeni konsept ile daha canlanmış oldu. Yalnızca firmaların organizasyona katkıda bulundukları seminerlerle yetinmeyip bunları organizasyon gününü takiben, "Teknik Gezi" ve "Eğitimler" ile birleştiriyoruz. Bu sayede katılımcıların sektörün sözlü kısmından ziyade uygulamalı kısımlarını da tanımalarını hedefliyoruz.

4 Seminer!


Sektörün tanınan yüzlerinden olan Schneider Electric, Metro İstanbul, Kübler ve ENOSAD tarafından gerçekleştirilecek olan oturumlar, yalnızca işe alım süreçlerini kapsamayıp, "Hız Kontrol Cihazları", "Demir yolu Sinyalizasyonu", "Ölçüm Sistemleri ve Uygulamaları", "Uzak Geçmişten Yakın Geleceğe Teknoloji ve İnsan" gibi konuları merkezine alarak seminer zincirini bir üst seviyeye taşıyıp, organizasyonu bir akademiye dönüştürmektedir.

Kariyerinizin En Doğru Hamlesi Otomasyon Akademisi!


O halde, sizlerde "Kariyerinizin En Doğru Hamlesi"ni yaparak 28 Kasım 2016 tarihinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda ki 2. Otomasyon Akademisi'ne gelin, sertifikanızı alın!